My-Qi
Stoelmassages


My-Qi

My-Qi staat voor "mijn energie". "Qi" is de Japanse vertaling van "levensenergie". Het staat voor onze "levenskracht", onze "drive". Zonder deze energie zouden we niet kunnen bestaan, zou er geen leven zijn.  Daarom is het belangrijk dat de "Qi" in een mens altijd blijft stromen om gezond te zijn en om zich gezond te kunnen voelen, net zoals rivieren moeten stromen omdat zij bij stilstand vervuild raken of zelfs opdrogen.

My-Qi stoelmassages worden verzorgd door Minou Spliet. Zij is opgeleid tot Stoelmassage practitioner bij  "Touch Pro® Europe", een opleidingsinstituut gespecialiseerd in stoelmassages. Naast de stoelmassages heeft Minou tevens opleidingen Shiatsu en Reflexzonetherapie gevolgd. Deze expertise gebruikt zij bij het geven van massages. Daarnaast is Minou opgeleid tot psychosociaal counselor en is werkzaam in de maatschappelijke opvang. 

 
Minou: “Mijn interesse voor massages ontstond toen ik besefte dat we tegenwoordig veel rationeel bezig zijn en bijna geen contact meer hebben met ons gevoel. Doordat we vaak aan ons gevoel voorbij gaan, hebben we niet meer in de gaten wat ons lichaam ons te vertellen heeft. Terwijl dit toch vaak hele essentiële informatie kan zijn. Juist in het bedrijfsleven zijn we zo druk bezig dat we geen tijd meer hebben om even stil te staan of stil te zijn. Door mijn stoelmassages hoop ik mensen die stilte en ontspanning te kunnen geven om voor een moment te ontsnappen aan de hectiek van het werk en op die manier weer de energie te vinden om met een goed en tevreden gevoel terug aan het werk te gaan.”


©2008 - My-Qi  info@My-Qi.nl
"Je gezondheid of je welstand: Welke is kostbaarder?"

Lao Tse